Co se během roku událo ...

06.04.2013 19:54

 

Jen v krátkosti uvedu několik bodů k naší činnosti v roce 2012 a 2013

Mimo pořízení klece, kterou to vlastně všechno začalo, jsme během uplynulého roku průběžně podporovali spřátelené útulky a stále sbírali peníze na našem kontu (https://www.fio.cz/scgi-bin/hermes/dz-transparent.cgi?ID_ucet=2600197782 ).

Vybrali jsme snad několik set kilo hadrů a spousty matrací, hraček, misek a dalšího vybavení, které jsme rozvezli so útulků v Lukavicích (Pes Senior), do útulku Sirius v Záhoří u Písku a do Kytínského Animal’s O.S..

K tomu jsme zaměstnali i maminky a babičky pletením a háčkováním výrobků na prodej v kočičím krámku na trzích na pražské Náplavce. Pomohli jsme s tiskem propagačních materiálů (například na Voříškiády) a další činností. 

Z Vašich příspěvků poskytovaných v hotovosti jsme pořídili odčervení na 1000 kg psů a koček a poslali ho do Lukavic.

Zajistili jsme balík sena (to velké kolo) pro Azyl Tylda, se kterým jsme navázali nově spolupráci. Seno bylo pro kozu a případné další kopytníky v azylu. Pro azyl dále sbíráme starou džínovinu, ze které šikovná paní majitelka šije pelíšky všeho druhu.

No a v nedávné době jsme podpořili opět azyl Tylda zaplacením kotce, který bude postaven ihned, jak se zlepší počasí. Tento převod ve výši 4 500,- Kč, na účet majitelky azylu, můžete vidět na našem veřejně přístupném účtu.

Stejně tak na účtu uvidíte převod ve výši 2 281,- Kč za další odčervovací tabletky, které budeme v nadcházejícím týdnu rozdělovat mezi zbylé útulky. 

 

Všem mockrát děkujeme za stálou podporu a slibujeme, že budeme dále pomáhat tam, kde je třeba ... 

 

Kristýna